Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Börzén Jártunk!

 

Hát eljött ez a pillanat is amire egész télen vártunk ....
Az év első börzéje Monoron, Lelkemben rőzsedalokkal már 7 órakor zuppanok ki a Vonatmegállóba  pesti gyerek lévén vonattal, kőbányáról- zakatolva- barátnőstül és (én hülye kalitka nélkül).
A vonat megérkezik... tömeg leszáll... nyugtázom hogy milyen sok ember lakik itt Monoron, aztán feltűnik, hogy mindenki egy irányba megy, hát mi  is követtük.


Egy kellemes jó hangulatú 10 perces sétával beérünk a börze helyszínére...   autók mindenhol nagyon nyüzsgés mint augusztus 20.án, szinte benn akad a levegőm csak kapkodom a fejem.. Gyönyörű galambok, hízelgő kiskutyák akik szinte a szemükkel eladják magukat, vadas és albínó vadászgörények és és és és  igeeeen a fülemet megcsapja egy rozella sipákolása.. odafordulok egy nimfa is van mellette  jézusoom ott kis és nagysándorok sárgabóbitás kakadút és egy jákót is láttunk.  A hullámosok, kecskék, rozellák, törpék, nimfák vitték a pálmát ... alig láttam olyan helyet ahol ne lettek volna. Magamban persze megfogadtam hogy az első börzét úgy fogom túlélni hogy nem vásárolok csak nézek és tudakolózok amit nagyon nehéz megállni. Főleg amikor megláttam az egzótákat... nah erről inkább nem mesélek a szívem most is belefájdul.


Képeket hamarosan töltök fel csak most kicsit lustulok még

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Zebrapinty!!

(Állatimdóóóó!!, 2012.02.18 17:25)

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy Zebrapinty egész nap alszik, és a fiú madárnak sem kel fel, akkor mi lehet az oka?? :(( Remélem nem jött el a vég, mert a fiú madár pedig, egész nap énekel neki.:(( Kérlek válaszolj erre, mert nagyon fontos, előre is köszönöm!! Szia.

Re: Zebrapinty!!

(Állatimdóóóó!!, 2012.02.23 18:28)

A Zebrapintybe is bele tud menni a tyúktetű??